La llar d’infants Patufet compleix un cicle i prepara el darrer curs

El proper curs serà l’últim any de funcionament de la llar d’infants

Amb una decisió molt meditada per part d’Irene i Sena Llobet, les dues responsables i impulsores de la llar d’infants el Patufet, el proper serà el darrer curs que aquesta guarderia acollirà nens. Així doncs, quan arribi el setembre, el proper curs, la llar d’infants Patufet acollirà una darrera promoció d’infants de dos anys, un grup format per una cinquantena de nens nascuts el 2003, és a dir que només acolliran els alumnes de darrer curs de guarderia, perquè puguin completar la seva formació preescolar.

Com explica una de les propietàries i educadora del Patufet des dels seus inicis, Sena Llobet, des de l’inici ja es va plantejar la llar d’infants com un projecte limitat a uns anys. “Vam començar amb 21 i 19 anys, ja pensàvem que no ens hi dedicaríem tota la vida” explica la petita de les dues germanes. I també argumenta que la decisió de plegar ha estat voluntat pròpia: “després de 23 anys dedicats als infants veiem que és el moment de dedicar-nos a altres coses”. Les dues germanes Llobet, tot i haver-se plantejat, no veien la continuïtat de la llar d’infants sense estar ambdues al capdavant del centre: “És un projecte que l’hem començat i el volem acabar, per això descartem el relleu”, explica Sena.

Per les aules d’aquesta llar d’infants han passat més de mil "patufets", terme amb el que descriuen als alumnes i exalumnes del Patufet, que es van aplegar fa dos anys per celebrar el vintè aniversari de la guarderia en una festa que les educadores recorden de “bestial” doncs es van aplegar 1.500 persones, molts d’ells alumnes i exalumnes que tenien d’un fins a 23 anys. I que van acabar la festa proclamant "amb molt d’orgull": "Jo també sóc Patufet".

Notícies relacionades
La Festa del 20è aniversari del Patufet porta uns 1500 “patufets” a la discoteca Privat
L'escola bressol “Patufet” celebra el seu vintè aniversari amb una gran festa