L'IES Laia l'Arquera estrena la via de Batxillerat d'Arts Escèniques, Música i Dansa

"És una bona notícia per a l’alumnat i les famílies de tota la comarca que estiguin interessades a cursar aquesta via"

IES Laia l'Arquera

El curs vinent, el 2020-2021, l’Institut Laia l’Arquera de Mataró oferirà la via d’Arts Escèniques, Música i Dansa del Batxillerat Artístic. Aquesta nova via s'afegirà a les altres modalitats que ja s’impartien en aquest centre mataroní: Humanitats i ciències Socials i Ciències i tecnologia.

"És una bona notícia per a l’alumnat i les famílies de tota la comarca que estiguin interessades a cursar aquesta via de Batxillerat. I també especialment per a la ciutat de Mataró, on ja existeix una llarga tradició teatral, artística i musical com l’Aula de Teatre i Dansa, l’Escola Municipal de Música i altres nombroses entitats artístiques, que fan de la nostra ciutat un context immillorable per ubicar aquests ensenyaments", es felicita la directora de l'institut, Elvira Carrió.

La directora afegeix que el claustre de l'Institut Laia l'Arquera enceta aquest nou projecte "amb molta il·lusió" i amb la voluntat de continuar "donant el millor servei" als seus alumnes i a les seves famílies. I és que és una gran notícia precisament per aquestes famílies, que veuen com molts estudiants que haguessin hagut de marxar de cursar aquests estudis lluny de la ciutat ara podran seguir fent el batxillerat a Mataró.

Les matèries de modalitat d'aquesta via artística que oferiran aquest pròxim curs 2020-21 estan totes relacionades amb el teatre i la música:
Fonament de les Arts, Anàlisi Musical, Llenguatge i pràctica musical, Cultura Audiovisual, Literatura Catalana i Taller d’Interpretació. Es tracta de matèries que ponderen a les PAU per a diversos graus universitaris.