La Guia de Turisme Escolar al Maresme estrena la seva segona edició

Aquesta eina inclou 189 activitats pensades per a Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Maresme 2014/2015,fundacio palau

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat per segon any consecutiu la Guia digital de Turisme Escolar al Maresme. La Guia és un recull dels recursos turístics de la comarca a disposició de la comunitat educativa que alhora incentiva l'economia de proximitat i promociona el Maresme com a destinació turística i d'oci. El recull inclou 189 propostes, 54 més que la primera edició, el qual inclou recomanacions en l'àmbit cultural, turístic, social o de lleure. La guia recomana activitats lúdiques, visites a museus, centres d'interpretació, arxius històrics, rutes, escoltes de natura, visites a explotacions, parcs urbans i àrees d'esbarjo, albergs i cases de colònies, així com altres activitats.

La guia està disponible a la pàgina web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. També s'ha repartit per totes les escoles de la comarca el díptic informatiu, on es resumeixen totes les propostes i el contingut que hi trobaran en aquesta guia.

S'amplia l'oferta de propostes

La guia va néixer l'any passat amb l'objectiu de complementar l'activitat docent amb altres recursos educatius dirigits a les diferents etapes educatives: Cicle Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.

El president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquim Arnó, destaca que "la segona edició de la Guia demostra que la primera va ser un èxit, de manera que no només repetim, sinó que ampliem l'oferta de propostes respecte a l'any anterior".