Una alumna de l'Escola Gem guanya el premi EUMO DC de la UVic pel seu treball de recerca

L'alumna de 2n de batxillerat Aina Fadó ha guanyat el premi pel seu treball 'Somni d'uns joves amants'

Premi Recerca GEM


Aina Fadó, alumna de l'Escola Gem, ha recollit a la Universitat de Vic el premi EUMO DC pel seu treball de recerca 'Somni d'uns joves amants'. En el seu treball, l'Aina Fadó ha fet una adaptació en català contemporani d'un fragment del Romeu i Julieta de Shakespeare i ha presentat en vídeo la representació posada en escena en un teatre.

Aquesta ha sigut la 20a edició dels premis dels Treballs de Recerca d'Estudiants de Batxillerat, que aquest any ha premiat 30 treballs d'arreu de Catalunya amb un total de 10.500 euros. Enguany s'han presentat als premis 161 treballs provinents de 126 centres diferents i de 35 comarques catalanes.

Premi Recerca GEM 2

30 premiats en 5 categories

Els premis s'han concedit dividint-se en cinc categories. D'una banda el premi Bon Preu, que premia treballs de Ciències Socials i Humanitats; el premi Certis, que premia treballs de ciències i el premi EUMO DC, centrat en les arts; tots ells amb una dotació de 2.000 € per a cadascun. D'altra banda, el premi d'Osona Contra el Càncer, dotat amb 4.000 euros i el premi de l'institut Català de les dones, amb 1.500 euros pels treballs sobre perspectiva de gènere, prevenció de violències masclistes i igualtat d'oportunitats entre dones i homes.