Alumnes d'El Turó, finalistes a l'"Scratch Challenge" del concurs mSchools

Marc Guerrero, Alejandro Silva, Aaron Tudela i Arturo Martínez van crear un concurs de preguntes i respostes sobre el món laboral

Scratch Challenge

Aquest dissabte es va celebrar a la Farga de l'Hospitalet del Llobregat la final del concurs mSchool Student Awards. El grup d'alumnes de 5è de Primària d'El Turó es va classificar dins els 20 millors equips de Catalunya, tot i haver-hi més de 50 mil participants.

Els alumnes Marc Guerrero, Alejandro Silva, Aaron Tudela i Arturo Martínez van crear un projecte que consistia en un concurs de preguntes i respostes sobre el món laboral. D'aquesta manera, aprenien programació, alhora que ampliaven els seus coneixements sobre les professions, els salaris i els drets i deures dels treballadors.

Scratch Challenge

El concurs es distribuïa entre les categories "App Education", "Mobile History map" i "Scratch challenge". És en aquesta darrera on hi havia l'equip finalista d'El Turó, que va haver de fer la prova en directe el dia de la final.

Scratch és un llenguatge de programació lliure orientat a l'ensenyament que facilita la creació d'històries interactives, simulacions, jocs i animacions, i a compatir les creacions a través d'internet.

Scratch Challenge

Incentivar i promoure les competències digitals

El mSchool és un concurs que vol incentivar i promoure les competències digitals i desenvolupar el pensament creatiu entre els més joves. En la convocatòria d'enguany, els participants havien de presentar a concurs projectes desenvolupats mitjançant el llenguatge Scratch basats en el repte "De grans serem...".