Deu anys de l’Escola Marta Mata

Les famílies, personal docent i infants de l’escola van celebrar l’aniversari amb activitats diverses com una obra de teatre, una botifarrada i una trobada gegantera

Ciutat 2013, escola marta mata

El passat diumenge 27 de maig l'Escola Marta Mata va commemorar el 10è aniversari de la seva creació. Ho van fer amb una gran festa, la qual va comptar amb l'assistència de l'alcalde, David Bote, i el regidor d'Educació, Miquel Àngel Vadell. Durant la jornada, van tenir lloc diverses activitats com, per exemple, una obra de teatre a càrrec de mestres i pares i mares del centre, tallers infantils, una botifarrada i exhibicions d'activitats extraescolars. A més, cal destacar la trobada gegantera que van organitzar amb el seu gegant, Mart el guepard, i els gegants i gegantes Gemma, Franxesco, Crossi i Xanet-Xaneta.

10 anys de la Escola Marta Mata

Una nova imatge

El plat fort del dia va ser la presentació oficial de la nova imatge dels patis de l'escola. Els murals són obra de Mateo Lara, artista de grafit mataroní i representen, en el cas del pati infantil, el gegant i capgrossos de l'escola, i pel que fa al pati de primària, els artistes que els nostres alumnes estudien al llarg de la seva etapa a Marta Mata. Els mateixos infants van triar quines obres de cada artista volien que estiguessin representades i han seguit de prop el procés creatiu de Mateo Lara.

10 anys de la Escola Marta Mata