'Infants i família', l'espai ideal pels nadons que no van a l'escola bressol

Servei municipal de trobada adreçat als infants d'entre zero i tres anys

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dijous, 01 Febrer 2018 11:51

Ciutat 2017/2018, espai nadó

Des de fa diferents cursos la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró ofereix l'Espai Infants i Família. Es tracta d'un espai de trobada i suport a famílies amb infants d'entre 0 i 3 anys que per raons diverses no assisteixen a cap Escola Bressol. La iniciativa permet als petits relacionar-se amb els altres nens i nenes, un element molt necessari per al seu creixement i benestar. A més, gràcies a això els adults que els acompanyen poden intercanviar experiències entre ells. Cal destacar la recent creació dels tallers setmanals.

Dividit en dos grups d'edat, la iniciativa té lloc a diversos centres de Mataró com l'EBM Tabalet, l'EBM Garrofers, l'EBM La Llàntia, l'EBM Els Menuts i l'EBM Rocafonda. L'Espai Nadó és el grup dels més petits, pensat pel primer any de vida. Per altra banda, l'Espai Familiar està pensat per a infants entre 1 i 3 anys de vida. Totes les activitats estan disponibles a un preu de 15 euros al trimestre.

Els horaris
L'Espai Nadó està disponible els dimarts de 15.30h a 17.30h a l'EBM Tabalet i a l'EBM Garrofers i el dilluns a la mateixa hora a l'EBM Rocafonda.
Per altra banda, l'Espai Familiar té lloc els dimecres de 15.30h a 17.30h a l'EBM Tabalet, els dijous de 10.15h a 12.15h a l'EBM La Llàntia i els dimecres o dijous de 15.30h a 17.30h a l'EBM Rocafonda.

Els tallers setmanals
Aquest curs escolar 2017-18, dins aquest projecte municipal, s’hi han incorporat uns nous tallers setmanals. El primer té lloc a l'Escola Bressol de La Llàntia els dilluns i dimecres de 15.30h a 17h i, el segon, és el taller de psicomotricitat a l'EBM Els Menuts els dimarts de 15.30h a 17h.

Aquests tallers estan adreçats a famílies amb infants entre 1 i 3 anys on podran compartir vivències i emocions, moments de calma o descobertes a partir del moviment, l’experimentació i la creació. Són uns espais pensats per afavorir la convivència i enfortir els vincles en un clima de confiança i respecte.

Ciutat 2017/2018, espai nadó

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: