L’Ajuntament impulsa una oficina tècnica per promocionar els estudis d'FP

La Secretaria Tècnica de la Formació Professional de Mataró portarà a terme la primera jornada de promoció de l’FP Mataró es farà el 9 de novembre al Cafè de Mar

Secretaria Tècnica de la Formació Professional de Mataró

Creen la Secretaria Tècnica de la Formació Professional de Mataró, una oficina tècnica per promocionar els estudis de formació professional (FP) a la ciutat. L'espai es proposa tres objectius: coordinar, promocionar i planificar l'oferta d'FP de la ciutat. En el marc del Consell de la Formació Professional, una de les primeres accions que desenvoluparà és l’organització pel dia 9 de novembre d’una jornada promocional de l’activitat de l'FP a la ciutat.

3 objectius i deu accions

La Secretaria Tècnica de la Formació Professional de Mataró vol executar tres objectius que es desglossen en una desena d’accions i se centraran en la coordinació, governança i integració del sistema d'FP, incrementar la promoció i planificar-ne l'oferta. Els objectius generals sorgeixen del Consell de la Formació Professional de Mataró i també responen als eixos de treball sorgits del pla estratègic Mataró 20/22.

Jornada de treball

El dijous 9 de novembre se celebrarà la 1a Jornada per a la promoció de la Formació Professional a Mataró. La sessió tindrà lloc al Cafè de Mar i comptarà, entre altres actes, amb una conferència a càrrec d’una empresa amb alumnes en pràctiques, una taula rodona o una sessió de networking.