Un cicle de conferències sobre videojocs

És la quarta edició del cicle 'Els videojocs i els seus protagonistes' organitzat per l'Escola Superior Politècnica per acostar els estudiants a la indústria

Videojocs

Els professors del Grau en Disseny i Producció de Videojocs impulsen una nova edició del cicle de conferències 'Els videojocs i els seus protagonistes', el qual comptarà amb professionals de diferents àmbits de la indústria dels videojocs. El cicle, que ha començat aquest mes d’octubre, es consolida i celebra enguany la quarta edició. Al llarg del primer trimestre es portaran a terme diverses sessions.

Les conferències s’emmarquen dins de les assignatures d’Història i Indústria de Videojocs, de primer curs, i Empreses: Estudi de casos, de quart curs. El cicle es proposa acostar la indústria a les classes del grau des de l’experiència dels seus protagonistes perquè permeten als estudiants fer-se una visió de com és la indústria real i conèixer professionals que treballen en diferents sectors.

Els ponents

Carlos Abril, desenvolupador de Saber Interactive, Pazos64, youtuber; Natascha Röösli, productora i desenvolupadora de negoci de Rock Pocket Games; Ramón Nafria, crític i desenvolupador de videojocs; Mariona Valls, directora d’art de Mango Protocol; o Marc Canaleta, cofundador de Social Point, són alguns dels ponents confirmats d’aquesta edició.

Aquest tipus d’activitats ajuden als estudiants a desenvolupar un esperit crític i realista de desenvolupament de videojocs i, alhora, fer valdre els coneixements adquirits a l’aula.