Comença el curs al TecnoCampus amb més de 3.000 estudiants

Les tres escoles universitàries que formen el centre ofereixen setze graus i dobles graus, els quals acullen aquest curs 2017-18 un total de 800 estudiants de nou accés

Ciutat 2017, foto noticia empenta tecnocampus

El TecnoCampus Mataró Maresme engega motors en aquest nou curs escolar 2017-18 amb uns 3.200 alumnes matriculats, 800 dels quals són estudiants de nou accés. Cal destacar que, entre els matriculats, uns 200 estudiants cursaran postgraus i màsters en aquest centre universitari vinculat a la Universitat Pompeu Fabra, els quals tindran inici entre l'octubre i el novembre de 2017. La resta participarà d'algun dels setze graus i dobles graus que ofereix el centre.

Jornades de benvinguda

Els nous alumnes de primer curs del TecnoCampus, un centre compost de tres escoles universitàries, van poder assistir a les sessions de benvinguda la setmana passada per conèixer les rutines i normes del centre. Les escoles que formen el TecnoCampus són l'Escola Superior Politècnica, l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa i l'Escola Superior de Ciències de la Salut.

Ciutat 2017, tecnocampus-postgraus
Un Màster en Indústria 4.0
Pel que fa als postgraus i màsters, el primer que arrencarà aquesta mateixa setmana és el Màster en Cronicitat i Dependència. Després serà el torn del Màster d'Emprenedoria i Innovació i el Màster en Atenció a la Persona en Situació d'Urgència o Emergència. Una de les principals novetats és el màster en Indústria 4.0 que s'imparteix a distància en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Actualment continuen obertes les matrícules pels programes que es preveu que comencin a l'octubre o novembre.

El TecnoCampus obert a l'estranger

Una de les línies estratègiques és la internacionalització del centre. Per aquest motiu, divendres passat van acollir els 71 estudiants estrangers que passaran el primer trimestre del curs a Mataró. Provenen de 16 països diferents com són, per exemple, Alemanya, Bèlgica, Holanda o Finlàndia, entre molts d'altres.