Treball conjunt entre el Barcelona Maresme Business Club i el TecnoCampus

Fomentar les relacions entre l'àmbit universitari i l'empresarial és la finalitat de l'acord que han signat les dues entitats

Conveni BMBC - TCM

El TecnoCampus i el Barcelona Maresme Business Club (BMBC) aposten per la creació d'un entorn de col·laboració en activitats de formació i suport a la vocació dels estudiants de la universitat que es centri en processos de creixement i consolidació empresarial. També volen fomentar les noves iniciatives d'emprenedoria mitjançant processos d'orientació empresarial, conegudes com a mentoring.

El conveni contempla traduir l'acord en, per exemple, pràctiques dels estudiants a les empreses que formen part del Barcelona Maresme Business Club o en la posada en marxa d'accions conjuntes en àmbits com l'emprenedoria o els treballs de final de grau dels estudiants.

Signen un acord

Així ho van informar la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Dolors Guillén, i el president del BMBC, Víctor Recorder, durant l'acte de signatura de l'acord entre les dues entitats. L'acte també va comptar amb la presència del director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i la directora de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, Montserrat Vilalta. D'aquesta manera aposten per promocionar l'intercanvi i la transferència de coneixements entre els membres de BMBC i la comunitat d'estudiants del TecnoCampus.

El Maresme Bussiness Club
Es tracta d'una entitat formada per unes 40 empreses de la comarca que es proposaven reactivar l'economia de la zona.