Augmenten els alumnes preinscrits al TecnoCampus pel curs vinent

9 titulacions del centre universitari ompliran la totalitat de les places al juny i, per aquest motiu, ja no s'hi podrà matricular al setembre

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 12 Juliol 2017 10:26

Ciutat 2017, tot empenta-tecnocampus portes obertes

Són 924 els estudiants que han estat assignats als graus del TecnoCampus pel curs 2017-2018, després d'haver formalitzat l'inscripció durant el mes de juny. La xifra mostra un creixement respecte l'any passat, en el qual hi va haver 893 estudiants preinscrits que van entrar a la universitat de Mataró. Nou titulacions de les impartides quedaran plenes en la matrícula de juny, i no quedaran places per la de setembre.

La primera opció per més de 800 estudiants
Des del centre universitari destaquen que enguany 837 estudiants van escollir aquest centre com a primera opció, 628 dels quals han obtingut plaça pels estudis que havien escollit i 209 n'han quedat fora per tenir una nota de tall inferior a la demanada. Enguany, doncs, un 70% dels alumnes que van demanar entrar al TecnoCampus com a primera opció podràn estudiar-hi, mentre que l'any passat aquesta dada se situava al 60%.

Es preveu que la xifra total dels estudiants matriculats el curs vinent superi de nou, com ja ha fet aquest curs, els 3.000 estudiants entre tots els graus i nivells.
Especials 2017, tecnocampus-illes

Una oferta amplia

L’oferta conjunta per al proper curs és de 12 titulacions de grau, 4 de doble grau, a més dels màsters i postgraus. Els tres centres universitaris del TecnoCampus, tots ells adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, són l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i Escola Superior de Ciències de la Salut.