Més pressió per la segona línia de l’Angeleta Ferrer

AFANYA’T denuncia la decisió de Serveis Territorials d’oferir només una línia de P3 pel curs vinent a L’Angeleta Ferrer

  • Redacció
  • Dilluns, 20 Febrer 2017 19:20

Ciutat 2014/2015, escola angeleta ferrer obres

Des de Serveis Territorials s’ha decidit obrir una línia de P3 pel curs vinent a l’escola infantil i primària Angeleta Ferrer en lloc de dues com estava previst, a l’espera de veure quina és la demanda i si hi ha necessitat d’obrir la segona línia. AFANYA’T, l’Associació de Famílies Afectades pel Nyap de Serveis Territorials (SSTT), afirmen estar cansats i decebuts amb les decisions de SSTT i demanen la rectificació oferint dues línies d’entrada.

La reivindicació de les dues línies també l’ha fet seva la Plataforma per l’Educació de Mataró o el document de planificació escolar de l’Ajuntament i el Consell Escolar Municipal.

La majoria d’escoles de la zona són concertades, fet que limita la possibilitat dels seus residents a escolaritzar als infants en centres públics. AFANYA’T destaca la necessitat de places públiques al centre i considera insuficient i ridícul que només s’ofereixin les 25 de l’Angeleta Ferrer.

Aposta per la qualitat
Des d’AFANYA’T demanen que es deixi de justificar la poca oferta de places públiques amb el descens demogràfic i de naixements i demanen que en lloc de tancar aules, s’aposti per la qualitat baixant les ràtios d’alumnes en els centres escolars.