Prop de 400 estudiants fan la selectivitat aquesta setmana al TCM

Al total de Mataró s'examinen uns 800 estudiants

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Juny 2016 12:37

Selectivitat 2013


Un any més el TecnoCampus és un dels centres que acull les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que enguany se celebren entre els dies 14 i 16 de juny. Prop de 400 estudiants provinents d’escoles i instituts de Mataró i del Maresme s’examinen de la selectivitat a les aules universitàries. Concretament, aquest any seran alumnes de l’Escola Pia Santa Anna Mataró, l’Escola GEM, l’Alexandre Satorras, el Damià Campeny, el Thos i Codina, el Josep Puig i Cadafalch i l’institut de Premià de Mar.

L'institut Miquel Biada és l'altre dels centres de la ciutat que acull les proves de Selectivitat, amb alumnes de diversos instituts de Mataró i que sumen un total de 250 alumnes.

El pas previ a la universitat

Les proves han començat aquest dimarts amb els exàmens de la fase general de les matèries de llengua i literatura castellana i catalana a primera hora del matí, i les optatives d’anàlisi musical, economia de l’empresa, química, dibuix tècnic i literatura castellana entre el migdia i primera hora de la tarda. Com cada any, les PAU es divideixen en dues fases: la fase general que consta d’un total de cinc exàmens i és obligatòria, i la fase específica, que és voluntària i els estudiants es poden examinar com a màxim de tres assignatures.

A tot Catalunya, més de 32.000 estudiants s’examinen a partir d’aquest dimarts de les PAU.

El TecnoCampus acull dos dels 152 tribunals ubicats en seus universitàries i en alguns centres de secundària, distribuïts en divuit poblacions per tot Catalunya i entre les quals es troba la ciutat de Mataró.