Es disputa a Mataró el Campionat d’Espanya del Super Home 2004

Una prova consistirà en arrossegar una reproducció del primer ferrocarril de la ciutat

Aquest cap de setmana la ciutat acollirà la final del Campionat d’Espanya del Super Home Israel Classic 2004. Aquest prova consisteix en diverses proves de potència física per determinar l’hom més fort de l’estat.

Les proves eliminatòries es realitzara el dissabte, i estaran ubicades al dic de Ponent del Port de Mataró. En aquestes proves hi participaran 15 esportistes vinguts de tot l’estat, entre els quals hi ha els campions i finalistes de les darreres edicions dels Campionats de Catalunya i Espanya.

L’endemà diumenge, i situats al nou tram del passeig marítim, entre el port i el pas del cargol, tindran lloc les proves de la final. En aquestes hi pendran part els 7 primers classificats de les proves del dissabte.

En aquest Campionat d’Espanya es realitzaran tres proves. La primera és de desplaçament carregant un mapa de catalunya de ferro que pesa 160 kg. La segona és ver voltar un pneumàtic de 350 kg. I la darrera prova és arrossegar una màquina de tren, aquesta serà una reproducció dels vagons del primer ferrocarril que va arribar a la ciutat.