El Tribunal de Contractes atura l'adjudicació del servei de menjadors escolars al Maresme i Vallès

L’Acellec i Ensenyament han iniciat converses per trobar "fórmules adequades" per a la contractació

  • ACN
  • Divendres, 26 Febrer 2016 10:59

Menjador escolar

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP) dóna la raó a l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura (Acellec) i atura l'adjudicació del servei de menjadors al Maresme i el Vallès Oriental. L'Acellec havia presentat al·legacions a l'Acord Marc de contractació perquè el document no permet a les petites i mitjanes empreses optar a oferir aquest servei, no permet als centres participar en la valoració i elecció de les empreses i no reconeix que el servei de menjador escolar té un caràcter educatiu. L'Associació i Ensenyament han iniciat converses per trobar "fórmules adequades" per a la contractació.

El nou director General de Serveis a les Famílies i Comunitat Educativa, Jordi Miró, ha rebut aquest dimecres una delegació de l'Acellec. Segons un comunicat emès per l'entitat, Miró ha manifestat "la voluntat d'establir un diàleg amb tots els agents implicats en el sector per trobar conjuntament les fórmules més adequades per gestionar la contractació dels serveis de menjadors escolars".

Segons explica l’Acellec, en la trobada "ha quedat clar que ambdues parts comparteixen els objectius bàsics: garantir el caràcter educatiu del servei, assegurar que les noves formes de contractació no dificultaran l'accés a l'activitat a les empreses petites i que la decisió sobre l'adjudicació dels serveis es prendrà, en darrera instància, des de cadascun dels centres escolars".