Vicent Garcia plega com a director de Serveis Territorials d'Ensenyament

Serà substituït per Carmina Pinya i deixa enrere una etapa de discrepàncies i enfrontaments amb l'Ajuntament de Mataró

  • Redacció
  • Dijous, 11 Febrer 2016 10:05

Ensenyament serveis territorials

El fins ara director de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental d'Ensenyament, Vicent Garcia, deixa el càrrec. Així ho va avançar lavanguardia.com dimarts al vespre, que apunta que Garcia podria ocupar un lloc a la conselleria d'Ensenyament, encapçalada per Meritxell Ruiz. La marxa de Garcia deixa enrere discrepàncies i enfrontaments amb l'Ajuntament de Mataró. El substituirà Carmina Pinya.

Amb la planificació escolar per al curs que ve encara a l'aire, el director de Serveis Territorials d'Ensenyament, Vicent Garcia, deixa el càrrec per incorporar-se a l'equip de la consellera Meritxell Ruiz. Garcia ha estat al capdavant d'aquest òrgan els darrers cinc anys, durant els quals s'ha suprimit una línia de P3 de l'escola Joan Coromines i ara es preveu que se n'eliminin més de cara el curs vinent. La direcció de Serveis Territorials aposta per instal·lar barracons en alguns instituts i és un dels organismes que han impulsat, al costat del govern de CiU dels darrers anys, el centre integral de Formació Professional que s'ha de construir al costat del Tecnocampus.

Vicent Garcia havia estat al capdavant de l'escola d'educació especial Les Aigües durant 30 anys i va ser regidor per CiU a l'Ajuntament a Mataró fins el 2011, quan va passar a ocupar el càrrec a Serveis Territorials. Segons la informació avançada per lavanguardia.com, Garcia s'incorporarà la setmana vinent a l'equip de treball de la nova consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. El seu lloc l'ocuparà Carmina Pinya, qui ha estat, entre altres, coordinadora i responsable d’equips de formació de formadors de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.