13,7 milions d’euros és el pressupost de la Fundació Tecnocampus

Es congelen els preus de les matrícules i augmenten els sous dels treballadors

  • Redacció
  • Dilluns, 21 Desembre 2015 11:02

Ciutat 2014/2015 tecnocampus

El patronat de la Fundació Tecnocampus aprovava dijous passat el pressupost pel 2016 que augmenta amb un total d’un 11 per cent, situant-se amb 13,7 milions d’euros. En un comunicat als mitjans, la Fundació Tecnocampus preveu estabilitzar el nombre d’estudiants de cara al pròxim curs 2016-2017 que permetria reforçar la qualitat dels estudis, la reducció d’alumnes per classe o la creació de noves places de personal. D’aquesta manera creuen que l’enfocament estratègic dels anys vinents privilegia la internacionalització del campus i l’orientació professional i el foment de l’emprenedoria dels estudiants.

Sobre la taula la Fundació contempla la possibilitat de posar en marxa nous estudis i invertir en la construcció d’un nou espai per a aules i laboratoris de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, que podria pujar uns 1,3 milions d’euros. Pel que fa al curs vinent també es preveu que les aportacions públiques que arriben a la Fundació directament  per part de l’Ajuntament de Mataró es retornin directament als crèdits assumits per finançar el complex.

Preus estables i augment de sous

Els preus de les matrícules dels graus que paguen els estudiants de Tecnocampus es mantindran de cara al curs vinent, mentre les beques pròpies augmenten de 176.425 euros a 255.809 euros. És una mesura que creuen que ajudarà en l’accés dels estudiants que tinguin dificultats econòmiques a qualsevol estudi. Per altra banda, els sous dels treballadors de Tecnocampus augmentaran en un 1 per cent el 2016.

Debut de Dolors Guillen

La nova presidenta del Tecnocampus, Dolors Guillen, es va estrenar també en la reunió del patronat celebrada el dijous passat. En la mateixa reunió es va dur a terme el relleu de la presidència que fins ara ocupava Miquel Rey