Aturem la guerra demana la fi del conflicte amb una festa multicolor

La festa va comptar amb l'actuació de la Coral Primavera per la Pau i el grup berber Twattoun

Amb un clar exemple de convivència de cultures el passat dissabte es va celebrar a la plaça Santa Anna una festa organitzada pel col·lectiu Aturem la guerra, per demanar aquesta reclamació homònima. Va ser molta la gent que es va apropar al llarg de la tarda per presenciar les diverses actuacions i parlaments que van tenir lloc a l’escenari col·locat al mig de la plaça.

El motiu de la festa és la celebració de la retirada de les tropes espanyoles d’Iraq, i un nou prec per la finalització del conflicte armat i pel dret a la sobirania del propi poble iraquià.

Primer va ser el torn de la coral Primavera per la Pau, més tard, el grup berber Twattoun i finalment l’actuació de la colla castellera de la ciutat, els Capgrossos de Mataró. L’acte va comptar amb la presencia de Josep Maria Pijuan, membre de la Plataforma Aturem la Guerra de Barcelona.

Recordem que la Plataforma Aturem la Guerra va aconseguir reunir a més d’un milió de persones en una manifestació multitudinàriament en contra del conflicte bèlic, l’any passat.