Comencen les dotze hores de ràdio a la Plaça de Santa Anna

La jornada reivinidicativa rep una molt bona acollida en els seus primers compassos

Amb la lectura del manifest de la Plataforma començava, avui dia de Sant Jordi a les deu del matí, l’emissió de dotze hores de ràdio a la céntrica i avui plena Plaça de Santa Anna. Seguidament, Quim Barnola agafava el testimoni i iniciava un programa que comptava amb les intervencions de diverses personalitats relacionades amb la ciutat i la seva activitat cultural i social. Així, per l’escenari de la Plaça Santa Anna han passat el periodista de TVMataró Pep Andreu, Pau Manté membre de la plataforma,… que han volgut reivindicar la creació de la ràdio a Mataró com un mitjà d’informació necessari per la ciutadania… El Matí ha continuat amb les actuacions de Blai Masó i Joan Barranca, duet musical, que han aprofitat l’ocasió per presentar el seu nou disc que sortirà en breu al mercat; i amb l’humorista Pep Plaza que amb la seva veu ha traslladat a Carod Rovira, Rajoy i Boris Izaguirre entre d’altres personatges púbics fins a la nostra ciutat. La programació d’aquest matí també ha comptat amb una entrevista als responsables de Rogers Llibres i de l’iniciativa Llibre Viu.

La programació s’allargarà fins a les 10 de la nit
D’aquesta manera, al llarg de tot el matí els ciutadants que han decidit donar un vol per la Plaça Santa Anna per mirar llibres i comprar roses també s’han pogut acostar a sentir la programació de 12 hores que la plataforma ha dissenyat per a la diada. A banda del que s’ha pogut escoltar fins ara, la plataforma seguirà emetent fins a les 10 de la nit i oferirà una programació en la qual s’inclourà l’intervenció de diverses personalitats del món de la política com Jaume Graupera i Manel Mas, però també del món de l’esport amb Galia Dvorak o de l’espectacle, com és el cas de Jaskaran Brady o dels humoristes Eduard Soto i Barragan. A banda de les entrevistes i dels programes creats especialment per a l’ocasió, la plataforma també guarda un espai per aquelles iniciatives propies de la diada de Sant Jordi a la ciutat.

Amb aquesta iniciativa, la Plataforma Ciutadana per a la Creació d’una Ràdio Municipal a Mataró s’ha sumat a la festivitat de Sant Jordi amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la seva proposta i a la vegada recollir firmes de suport de totes aquelles persones que estiguin d’acord amb el projecte, per tal de mostrar que la ràdio és un desitg de tots els mataronins.