El Tecnocampus crea un pitching per connectar estudiants i indústria

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals presentaran els seus projectes davant 60 empreses del món audiovisual català aquest octubre

  • Redacció
  • Divendres, 03 Juliol 2015 10:54

PItching TCM

Els estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus podran presentar els seus projectes davant d’una seixantena d’empreses audiovisuals del món català el proper octubre. Això serà possible gràcies a l’acord a què han arribat el Tecnocampus i el Clúster Audiovisual de Catalunya que permetrà crear el ‘Pitching Audiovisual Universitat-Indústria’.

L’acord entre diversos actors del món universitari han permès el naixement del primer pitching que posarà en contacte estudiants i indústria en el món audiovisual. El ‘Pitching Audiovisual Universitat-Indústria’ és una plataforma que permetrà presentar els millors projectes creats per estudiants universitaris davant empreses a les que podrien interessar-los.

Professionalitzar els estudiants

Diversos centres universitaris, un d’ells el Tecnocampus – a través de l’Escola Superior Politècnica – han fet néixer aquesta iniciativa juntament amb el Clúster Audiovisual de Catalunya i organitzaran unes jornades els propers dies 21 i 22 d’octubre, durant les quals es presentaran 27 projectes de ficció, documental i nous formats davant 60 empreses.

Els projectes – prèviament seleccionats per les universitats i la indústria – seran presentats breument davant els potencials finançadors per cridar-los l’atenció i iniciar així un futur contacte professional. De fet, Amb aquesta iniciativa, els centres universitaris volen facilitar la professionalització dels alumnes dels últims cursos de grau i màster per posar en contacte la indústria i les noves promocions universitàries, a fi i efecte de detectar el talent emergent.