La segona fornada d’infermers ‘made in TecnoCampus’, graduada

L’alcalde David Bote insta els joves a assumir la feina “amb passió”

  • Redacció
  • Dilluns, 22 Juny 2015 09:50

Foto de família dels graduats

L'alcalde de Mataró, David Bote, va presidir divendres, per primer cop, un acte de graduació al TecnoCampus. Va ser el de la segona promoció d'infermers i infermeres de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, un total de 64. A l'acte hi van assistir prop de 500 persones entre graduats, acompanyants, professorat del centre i autoritats. Bote va encoratjar els nous graduats a "construir un rumb propi per sobre de les incerteses", i va apuntar que l'èxit professional els vindrà d'assumir la feina "amb passió, no només com una obligació".

Després de l’entrega de diplomes als 64 alumnes que es graduaven, l’alcalde va fer entrega a l’estudiant Lourdes Lafuente del diploma que l’acredita com la graduada amb millor expedient acadèmic del curs 2014-2015.

En el decurs de l’acte, l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus va fer un agraïment i va lliurar un obsequi -una escultura de la Laia l'Arquera- als representants de les institucions sanitàries, que amb la seva col·laboració, fan possible el programa de pràctiques dels estudiants. Són el Consorci Sanitari del Maresme, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l’Institut Català d’Oncologia, l’Hospital Clínic, Badalona Serveis Assistencials, l’Hospital de Mollet, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, l’Institut Català de la Salut Barcelonès Nord-Maresme i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.