Novetats en l’oferta de graus del TCM el proper curs

El Business and Innovation Management Degree s'impartirà íntegrament en anglès

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 21 Maig 2015 12:39

Ciutat 2014/2015, Tecnocampus mataro

L’oferta del TecnoCampus per al curs 2015-2016 es reforça i continua la línia ascendent dels darrers anys. La primera gran novetat és un grau impartit íntegrament en anglès orientat a la internacionalització: el Business and Innovation Management Degree. Es tracta d’uns estudis d’administració d’empreses i gestió de la innovació que s’emmarquen en una de les línies estratègiques del TecnoCampus, i que consisteix a augmentar progressivament la part de la docència que es fa en anglès i afavorir la mobilitat tant d’estudiants que marxen a fer una part dels estudis a l’estranger com dels que vénen a fer-ho al TecnoCampus provinents d’altres països.

L’altra gran novetat del proper curs al TecnoCampus és que, per primer cop, s’implanten els estudis de fisioteràpia. Es podran cursar en un doble grau de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, de manera que, en cinc anys, permet als estudiants obtenir dos títols. L’oportunitat dels estudis de fisioteràpia ve donada per la creixent importància que va adquirint tot allò relacionat amb la salut, que constitueix una de les branques de docència i investigació del TecnoCampus, on des del curs 2010-2011 s’imparteix el Grau en Infermeria.

Pel que fa a la resta d’estudis, es manté l’aposta pel Grau en Disseny i Producció de Videojocs després de la bona acollida que va tenir el curs passat. Igualment, en l’àrea d’empresa es consolida el Grau de Logística i Negocis Marítims, impulsat l’any passat i pioner en l’àmbit català.