Convocatòria de les Beques TCM per a estudis de grau

Per a aquest curs, es posen a disposició dels estudiants 22 beques.

  • Redacció
  • Dijous, 14 Maig 2015 11:47

Ciutat 2014/2015, beques tecnocampus

Per tercer any consecutiu, la Fundació TecnoCampus convoca les Beques TecnoCampus, dirigides a estudiants que iniciïn ensenyaments universitaris de Grau a les Escoles Universitàries de la Fundació TecnoCampus. Per a aquest curs, es posen a disposició dels estudiants 22 beques.

Les beques cobreixen l’import total de la matrícula de les assignatures a les quals l’estudiant es matricula per primera vegada al llarg del Grau, per períodes anuals acadèmics i fins a assolir els crèdits necessaris per a l’obtenció del títol. L’estudiant que obtingui una beca, la mantindrà els quatre cursos del grau mentre compleixi les condicions tant socioeconòmiques com acadèmiques establertes a les bases.

Els interessats han de presentar la sol·licitud de la beca i la documentació requerida a l’Àrea de Gestió Acadèmica del TecnoCampus. El model de sol·licitud i la documentació que es requereix es poden descarregar juntament amb les bases de la convocatòria a la web del mateix TecnoCampus. El període de presentació de les sol·licituds acaba el proper 20 de maig.

A la primera edició, el curs 2013-14, es van convocar 17 beques i se’n van adjudicar 11. A la segona edició, el curs  2014-15, es van convocar 21 beques i se’n van adjudicar 13 i es van renovar 8 beques de la primera edició.