Avui divendres es celebra la “Nit de l’Esport”

Ahir es va fer l’ofrena floral al monòlit de Josep Gomà i Carol

Ahir dijous, dia 25 de març a les 7 de la tarda, se celebrà l’acte d’obertura de la “Nit de l’Esport” que com és tradicional és l’ofrena floral al monòlit erigit en memòria de Josep Gomà i Carol, instaurador de l’elecció del millor esportista de la ciutat ja fa quasi mig segle.

Avui, divendres dia 26, a les 21:15 hores i al Pavelló Eusebi Millan, com ve sent habitual en els darrers anys, tindrà lloc el sopar de la Nit de l’Esport 2004, amb la proclamació dels més destacats esportistes de la ciutat i el lliurament de guardons tant a ells com a altres esportistes i equips premiats.

Entre aquests darrers els que rebran el seu guardó en les seves respectives categories seran:

L’equip infantil femení de tennis taula del Cor de Maria com a millor equip en els Jocs Escolars,

L’equip cadet femení del Centre Natació de Mataró, segon en el campionat d’Espanya d’estiu en la classificació per equips “júniors”,

L’equip juvenil masculí del Joventut Collie Mataró d’handbol, tercer a la lliga catalana per darrere dels intocables Barça i Granollers,

L’equip sènior de waterpolo del Centre Natació Mataró, que va acabar sisè a la fase regular de la Divisió d’Honor estatal i que per primera vegada va poder participar en competicions europees, passant la primera ronda de la Copa Len a finals d’any, i que va ser proclamat el millor equip de l’any.

També i instaurant un nou guardó, com a menció especial, per premiar els equips que obtinguin un ascens rellevant i en aquest cas serà premiat l’equip sènior del Joventut Mataró Ferros Iluro d’handbol per seu ascens a primera categoria estatal, després d’haver obtingut el títol de 1ª Catalana. També rebran una menció el Club Billar Mataró, pel seu 75è Aniversari i Juventus AC pel seu 50è Aniversari.

Una altra esportista que podem dir que rebrà un reconeixement seran la ciclista Montserrat Alonso per la seva llarga i brillant trajectòria en el difícil món del ciclisme femení, amb participacions en el Tour, el Giro i el Campionat del Món.

Hi ha altres premiats que es deixa com a sorpresa per a la mateixa nit de la festa.

Notícia relacionada:
Els finalistes individuals de la “Nit de l’Esport 2004” i els seus mèrits principals