Les obres del nou Angeleta Ferrer començaran el setembre

La comunitat educativa de l’Angeleta Ferrer ja coneix en detall el projecte de l’escola

  • Redacció
  • Dimarts, 03 Març 2015 10:40

Presentació angeleta

La Generalitat de Catalunya va presentar dilluns a la comunitat educativa de l’Escola Angeleta Ferrer el projecte bàsic per construir el nou edifici educatiu. Les obres suposaran l’adequació de la nau de l’antiga fàbrica de paper Can Fàbregas, edifici de propietat municipal catalogat pel Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic de Mataró i amb un nivell de protecció A, referit a façanes, volumetria i estructura general.  El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament Vicent García va anunciar que la Generalitat treballa perquè l’escola pugui començar les classes en el nou emplaçament el setembre de 2016.

Presentació angeleta

Segons concreta, el projecte executiu estarà enllestit en tres setmanes i la licitació s’allargarà 4 mesos, de manera que es calcula que les obres podrien començar el setembre d’aquest mateix any.

Les obres tenen un pressupost d’execució de 5.327.224,94 euros i un termini d’execució de 14 mesos des de l’acta de replanteig. L’empresa pública d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, S.A.U. haurà de licitar ara el projecte per a la seva adjudicació a una empresa constructora, que es definirà al setembre.