El Weekend Challenge es consolida com a punt de trobada

És el segon any que es duu a terme aquesta iniciativa d’universitaris i emprenedors

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 05 Desembre 2014 11:42

Ciutat 2014/2015 wkkend challenge

Una seixantena d’estudiants universitaris han participat enguany en el Weekend Challenge del TecnoCampus, una iniciativa en la qual estudiants de diversos estudis de grau comparteixen idees de negoci, formen equips, ideen productes i simulen negocis que es poden acabar convertint en empreses. Tot, en només tres dies intensos de treball, en el qual compten amb el suport d’empresaris que actuen com a mentors.

És el segon any que es du a terme aquesta iniciativa, que es consolida com a punt de trobada per als estudiants dels centres universitaris amb vocació de, a la llarga, crear una empresa. A més, enguany han respost a la crida universitaris d’altres centres catalans, cosa que ha permès crear equips multidisciplinars. Així, Elisava ha estat el centre universitari convidat en l’edició d’enguany.

El Weekend Challenge segueix la metodologia d’aprendre creant, desenvolupada per Startup Weekend, una iniciativa impulsada per la Kauffman Foundation en la qual des del 2007 han participat més de 100.000 emprenedors de 108 països. El Weekend Challenge mataroní va durar 54 hores i, entre altres, va comptar amb tallers de creativitat i de tècniques de presentació de projectes.