El Biada rep un nou Seat perquè els alumnes hi facin pràctiques

Permetrà poder conèixer i treballar aspectes relacionats amb les últimes tecnologies

  • Redacció
  • Dimecres, 12 Novembre 2014 11:06

Miquel Biada

L’Institut Miquel Biada, que com se sap és de titularitat municipal de l’Ajuntament de Mataró, compta des de principis de mes amb una nova eina de treball per als alumnes. Es tracta d’un model nou de vehicle de la marca Seat que permetrà que els estudiants puguin fer pràctiques i conèixer de prop un model de recent fabricació.

L’empresa de Martorell, a través d’un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per proveir de material als centres educatius que imparteixen Automoció, ha donat un vehicle a 5 centres docents de Catalunya. L’Institut Miquel Biada ha rebut un cotxe model Nuevo León, de cinc portes, fabricat l’any 2013.

Fer pràctiques

L’avantatge de poder disposar d’un cotxe nou és que els alumnes podran treballar i fer pràctiques en aspectes relacionats amb les últimes tecnologies, sobretot en tota la part electrònica, cosa que fins ara era molt complicat atès que els models de vehicles de què es disposava eren antics. Al Cicle de Grau Mitjà d’Electromecànica de Vehicles hi ha 118 alumnes repartits en dos torns un de matí i un altre de tarda.