El TCM tindrà un nou postgrau de periodisme i emprenedoria

Començaran a partir del pròxim mes d'octubre

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Dilluns, 28 abril 2014 12:04

Ciutat 2013, tecnocampus mataro

Debatre el futur del periodisme en una època de crisi i en plena eclosió del món digital, i fer-ho de la mà d’experts reconeguts. Aquesta és la proposta del nou postgrau en Periodisme Emprenedor, que el TecnoCampus posarà en marxa el pròxim mes d’octubre. Saül Gordillo, Barbara Yuste, Antoni Gutiérrez-Rubí, Joan Salicrú, Valentí Sanjuan, Toni Aira, Albano Dante Fachin o Pere Russiñol figuren entre el professorat d’un curs pensat per a periodistes i comunicadors que volen començar la seva pròpia empresa periodística, tant  professionals veterans, que no tenen formació en gestió, com graduats que en un marc laboral complex decideixen emprendre.

La voluntat d’aquest curs és formar periodistes amb capacitat per a crear les seves pròpies empreses i gestionar-les. Una gestió que inclogui tots els àmbits, des de la planificació de continguts fins a l’obtenció i gestió dels recursos necessaris per a què aquesta funcioni.

Completaran l’oferta el màster d’emprenedoria: màster en Cronicitat i Dependència, postgrau en Seguretat del Pacient, postgrau en Bioarquitectura, postgrau en Banda Sonora Audiovisual, postgrau en Emergències, postgrau en Gestió estratègica i empresarial, postgrau en Teràpies Manuals, postgrau en Analítica Digital i Business Intelligence i postgrau en Projectes Transmedia.