Comença la construcció del nou aulari de l’escola d’adults de Can Noè

S’habilita com a equipament docent part de l’aparcament de la plaça de Rocafonda

  • Redacció
  • Dimarts, 15 abril 2014 13:31

Parking can noe

L’Ajuntament ha començat aquest mes les obres del nou aulari de l’escola d’adults de Can Noè. Les noves aules estaran ubicades al número 26 de l’avinguda del Perú després d’habilitar per a ús docent part de l’aparcament semi soterrat de la plaça de Rocafonda.
La construcció de l’aparcament va finalitzar en 2005. El projecte preveia llavors un local vinculat a l’aparcament, amb façana a l’avinguda del Perú i accés a peu de carrer. Aquest local, mai s’havia desenvolupat fins ara i l’espai estava ocupat per 17 places d’aparcament els llogaters de les quals han estat traslladats a altres places dins el mateix aparcament.

Manca d’espai

L’Escola d’Adults de Can Noè pateix des de fa anys problemes de falta d’espais, que han obligat a ocupar diferents ubicacions. En concret, les aules es troben repartides entre l’edifici de Can Noè, seu de l’escola; altres espais del mateix edifici però, que corresponen al Centre Cívic Rocafonda, i un local llogat a la Unió de Cooperadors. Precisament, les deficiències detectades en aquest darrer espai, han convertit en urgent trobar una nova ubicació complementària