Carles Capdevila obre l’Escola d’Estiu del MEM

Serà dilluns a l’auditori del TCM, el dia 8 serà el torn d’Agustí Corominas

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 28 Juny 2013 00:00

Ciutat, Carles Capdevila

El dilluns 1 de juliol a les nou del matí començarà l’Escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme, que enguany arriba a la seva edició número 34. S’iniciarà amb la conferència ‘Ser mestre de bon humor’ a càrrec de Carles Capdevila, director del diari Ara amb la seva experiència com a pare i amb els mestres dels seus quatre fills. Capdevila farà una crida a educar els nens des del bon humor en totes les etapes de la vida educativa. La conferència serà a l’Auditori del TecnoCampus Mataró-Maresme.

El dilluns següent hi haurà la projecció i debat ‘Educar és la millor manera de lluitar’ amb Agustí Corominas, un documental que tracta de la importància que té l’educació pel Moviment dels Treballadors Sense Terra del Brasil (MST). En el documental es presenta l’organització del MST i com organitza l’educació, des de l’escola lligada als esdeveniments de la comunitat, la formació agroecològica dels joves o la importància que li donen a la formació política.

El documental, malgrat mostrar una experiència del Brasil, té molts aspectes que ens fan reflexionar, com ara la implicació de la societat en l’educació.