El LAC tanca un curs exitós amb la voluntat d’ampliar-se

Volen oferir més grups i horaris i diversificar les activitats

  • Redacció
  • Dimecres, 26 Juny 2013 14:51

LAC

El Laboratori d’Aprenentatge Científic tanca el primer any de forma positiva, tal com expliquen els seus responsables. Divendres passat van donar per acabat el curs amb una fira de presentació d’alguns experiments. L’escriptora mataronina Sònia Fernàndez-Vidal va ser la convidada d’honor d’aquesta trobada i va manifestar el seu interès per la iniciativa.


Els promotors d’aquest laboratori científic valoren molt positivament el curs, tal com ho explica un dels seus responsables, Pol Bartrés: “hem aconseguit crear un espai d’expressió i experimentació a través de la ciència”, objectiu que s’havien marcat a l’inici del projecte. Una fira d’experiments i la visita de l’autora de la novel·la ‘Quantic Love’, van servir per tancar el curs.

Ampliar horitzons

El LAC vol consolidar-se de cara al proper curs. Té la intenció d’ampliar grups i horaris “per arribar a un aspectre més ampli de ciutadania”. S’oferiran més activitats en nous àmbits: divulgació i pedagogia científica per a jubilats, activitats per a famílies, rutes científiques, col·laboracions amb entitats del tercer sector, i també l’àmbit pedagògic i científic.