Mora assegura la "continuïtat" del Coromines malgrat la pèrdua d'una línia

L'alcalde obre la porta a la possibilitat d'una línia d'institut 'en un futur'

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 27 Maig 2013 11:29

Entrevista Mora

L'alcalde, Joan Mora, assegura que la continuïtat de l'escola Joan Coromines està garantida malgrat la pèrdua definitiva d'una de les dues línies de P3. La consellera Irene Rigau va confirmar aquesta decisió en una reunió que va mantenir el passat dijous a la nit amb l'alcalde i representants de tots els grups municipals a l'Ajuntament.

Joan Mora lamenta la pèrdua definitiva de la línia però també ha agraït que la consellera vingués a explicar en persona els motius d'aquesta supressió. Segons Mora, la consellera es va "desfer" explicant la informació als grups municipals i va indicar que al final seran 9 les famílies afectades que quedaran fora del centre. "Haurem de trobar una sortida per a aquestes famílies i estic convençut que serà una bona sortida", assegura.

Línies de secundària

Mora explica també que la consellera va assegurar la independència de l'escola Joan Coromines i de l'Angeleta Ferrer. En aquest sentit, indica que "si les coses van bé", el Coromines podria tenir una línia d'institut "en un futur". En aquest sentit, l'alcalde recorda que la ciutat està patint un procés on l'afluència a la Primària "va a la baixa" a causa de la natalitat. Per això, ha obert la porta a "transformar alguna escola en institut o convertir línies de Primaria en línies de Secundària".