El projecte ‘Una joguina, un somriure’ de l’AMPA Vista Alegre, finalista als premis FaPaC

Es tracta d’una iniciativa solidària de recollida de joguets per a famílies necessitades de la ciutat

  • Mireia Biel
  • Dimarts, 14 Maig 2013 10:27

Escola Vista Alegre

L’AMPA de l’escola Vista Alegre ha resultat finalista del premis FaPaC gràcies al seu projecte ‘Una joguina, un somriure’. Es tracta d’una iniciativa solidària que busca recollir joguines per a proporcionar-les a famílies necessitades de Mataró. Competeixen en la categoria ‘AMPA solidària’ i es pot votar fins el proper 31 de maig.

‘Una joguina, un somriure’ és ja un dels finalistes dels premis FaPaC, en una edició en què s’hi han presentat 76 projectes.

Després d’aconseguir col·locar-se a la final, ara l’AMPA de l’escola Vista Alegre intenta reclutar vots per guanyar el reconeixement en la categoria ‘AMPA solidària’, on hi participen quatre projectes solidaris més. La votació restarà oberta fins el proper 31 de maig.

La iniciativa presentada buscar enfortir el projecte conjunt amb la Creu Roja, pel qual es recullen joguines per a aquelles famílies amb necessitats econòmiques i socials. L’objectiu de la iniciativa és implicar entitats dels barris i sensibilitzar les famílies per tal de conscienciar la població sobre les mancances de l’entorn. L’organització dels guardons ha valorat especialment el cost zero del projecte, que ha estat íntegrament finançat per donacions de comerços i altres entitats.
 

Premis FaPaC
La d’enguany és la primera edició dels premis FaPac. La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya els ha convocat amb l’objectiu de “crear un espai de reconeixement que doni visibilitat a l’activitat que desenvolupen les AMPA a favor de l’escola pública i l’èxit escolar”, segons destaca l’organització.