Tres acusats n'apunten un altre com autor

La fiscalia desconfia de les seves versions i els considera a tots quatre autors materials d'un delicte d'homicidi

Dels quatre joves acusats de matar amb un bat de beisbol un taxista a les immediacions d'una discoteca de Mataró, tres han assegurat en la seva declaració davant del jutge que no van tocar-lo en cap moment. Els relats de Xavier B., Albert M., i Pilar L. aïllen Cristian S. com a l'únic responsable del què va succeir. El primer ha dit que el va veure "barallar-se" amb la víctima, el segon que el "va trepitjar" i la tercera que per agredir-lo amb més força es va "recolzar en el cotxe". Cristian S. és l'únic que admet haver-lo colpejat, però només a l'inici, "després me'n vaig anar, tenia molta por". Ningú ha admès haver fet ús del bat de beisbol. Dos dels joves després dels fets van tornar a la discoteca.

Dels quatre joves jutjats per agredir amb un bat de beisbol un taxista a les immediacions de la discoteca Activa de Mataró, només un ha admès haver-se barallat. Els altres tres neguen haver-lo tocat i asseguren que sí van veure com ho feia Cristian S. Cap dels quatre ha reconegut tampoc haver utilitzat en cap cas el bat de beisbol.



La fiscalia creu que hi ha quatre autors materials 



La fiscalia desconfia de l'estratègia que han fet servir els tres acusats que neguen haver-lo tocat. Considera que els quatre joves són autors materials d'un assassinat amb traïdoria. El codi penal espanyol no fa distincions "entre el que clava la punyalada i el que aguanta la víctima per fer-la possible", ha explicat després del judici. Demana vint anys per cadascun d'ells i una indemnització de 440.000 euros per als fills i germans de l'home mort.