Tercera victòria consecutiva de l'AGD Mataró

L’AGD Mataró es sobreposa a una mala primera meitat (1-2) i acaba imposant-se al Vila-seca per 5-3

Superada la mala ratxa de tres derrotes consecutives, ara l’AGD Mataró ja suma tres victòries seguides després de superar al Vila-seca per 5-3. Una mala primera part dels homes de Joan Carles Vadillo van permetre als visitants marxar al descans amb un 1-2 favorable, però els mataronins van sortir molt més concentrats a la represa i van capgirar el marcador amb tres gols en tres minuts.

Tot i que el partit començava bé pels interessos locals, amb un gol força matiner de Bartrés, el Vila-seca va aprofitar dues errades defensives mataronines per posar-se per davant. Això va suposar un cop dur pel Mataró, que no va reaccionar i va quedar grogui fins que va marxar al vestidor.El descans va anar bé pels jugadors mataronins, que van sortir molt més ficats en el partit en la segona meitat i només van trigar vuit minuts en posar el 4-2 al marcador. L’encarregat d’empatar va ser Puig, que va aprofitar el segon rebot després de llançar una falta directa per acabar superant Estrada. El tercer gol local va ser un contracop finalitzat per Florenza, mentre que el quart el va marcar Figa rematant una passada interior. Tres minuts més tard el mateix Figa s’encarregava de deixar el partit gairebé sentenciat amb una jugada personal (5-2).

AGD MATARÓ - VILA-SECA 5-3

AGD MATARÓ: Jordi Esteve, Marc Figa, Oriol Bartrés, Èric Florenza i Adam Puig  equip inicial; Oriol Feliu i Xavi Pastó.VILA-SECA: Estrada, Raluy, Díez, Cañellas, Necchi i Valera equip inicial; Garcia.Àrbitres: Buixeda i López, van mostrar targeta blava a Díez (2) i a Valera.Marcador: 5’ BARTRÉS (1-0); 16’ Cañellas (1-1); 21’ Garcia (1-2); 31’ PUIG (2-2); 32’ FLORENZA (3-2); 33’ FIGA (4-2); 36’ FIGA (5-2); 49’ Díez (5-3).