Els llibres i les roses omplen el carrer de lectors i enamorats

Avui, de bon matí, les parades han començat a muntar-se, els carrers s-han omplert de roses, mentre que els llibres ja esperaven des d’ahir, a la Plaça Santa Anna, la visita dels lectors.

Parades de Roses
Un gran normbre de parades de roses, la major part d’aquestes encapçalades per joves entusiasmats amb la idea de fer uns calerons i passar el dia pel carrer, gaudint del sol i l’ambient que hi ha per Mataró. Enguany a les botigues improvisades es podia trobar roses de tots tipus, tamanys i colors. Amb un increment de les grogues i blaves en defecte de les clàssiques vermelles.

Llibres a la via pública
Els llibreters s’han llevat d’hora per muntar les seves paradetes, per omplir-les de llibres i tenir-ho apunt per afrontar el dia de més ventes de llibres de tot l’any. Les parades s’han convertit en mostradors dels últims premis de literatura, els que a finals de setmana encapçalaran les llistes dels més comprats. Qui també estarà a la llista, però sense haver guanyat cap premi a priori, serà la nova entrega de monòlegs del presentador i humorista Andreu Buenafuente i el seu grup d’incansables guionistes, que amb aquest ja sumen 4 entregues d’aquests reculls de textes.

Redacció // Freqüència Iluro