10è aniversari de la sala Razzmatazz

Primal Scream encapçala la programació especial de l’històric local del Poble Nou.

La Sala Razzmatazz fa 10 anys. Com passa el tems de ràpid. Encara recordo un dels millors concerts que he vist mai com si fos ahir. The Flaming Lips van estrenar la sala Razzmatazz amb un concert inoblidable. Han passat molts grups durant aquests anys. Hi ha hagut moments més àlgids i moment més fluixos, però l’antiga sala Zeleste sempre ha estat allà, com si el temps no passés per a ella.

Es tracta per mèrits propis d’un dels locals de concerts de referència a Europa, un complex musical i d’oci nocturn amb cinc clubs, cinc sales i cinc ambients amb els seus públics cadascun i iniciar un repàs de grans noms de la música que han passat per la sala del Carrer Almogàvers seria repassar una autèntica enciclopèdia musical.

 

 

Comencem a parlar de noms, que és del que es tracta. Destacarem Quatre grans noms que destaquen per sobre. La tornada de Suede (26/11), Primal Scream tocant el mític Screamadelica (20/11), LCD Soundsystem que ja va tocar i fascinar a l’antic Zeleste el passat dia 6, i l’inconformista Aphex Twin (11/12). La resta de noms s’han repartit entre concerts de sala i actuacions dins de la programació del Razz Club.

La resta de noms:Aeroplane, Ali Love, Benga Casiokids, Caribou Crystal Fighters, Florrie, Jamaica, Lo-fi Fnk, Sasha, Steve Bug & Will Saul, The Tallest Man On Earth, Two Door Cinema Club, Vive La Fête, Women, Yelle, Chico y Chica, Chloé, Daily Bread, Danton Eepromdj Wool & Mommas Boy, Fairmont, Jojo de Freq,Jubilee, Kap Bambino, Kate Jackson Dj, Pet Conspiracy, Ptoile, Sick Boy, Sleepy Sun, SpencerProduct, Tigerskin, Youandme.