142 cartells alternatius presentats

El Tot Mataró de divendres que ve publicarà els finalistes

Ahir diumenge a la mitjanit es va acabar el termini de presentació de cartells alternatius de Santes, en la segona edició del certamen que organitza el Tot Mataró i Maresme. L’èxit de participació ha estat absolut i ha triplicat la participació de fa un any en la primera edició del Concurs. En total han estat 142 les obres presentades i que opositen per passar a la final: un període de votació popular oberta entre 20 cartells finalistes escollits pel jurat.

 

El II Concurs de Cartells Alternatius de Santes l’organitza el Tot Mataró amb el patrocini de SimóMac, Abacus i Gris regals per home. Un Ipad, un lot de pintures i un lot d’accessoris per ordinador són els regals per als tres treballs premiats que serà la votació popular qui escollirà.

 

En el Tot Mataró i Maresme d’aquest divendres sortirà publicada la tria de cartells finalistes escollits pel jurat que conformen l’editora del Tot Mataró Mari Carme Rodríguez, el gerent de SimóMac Simó Roig, el dissenyador del Tot Joan Guillén, la responsable de fotografia de la revista Anna Aluart i el guanyador de la primera edició del Concurs, Carlos Villarín.