Gran partit amb la visita de l’Alcorcon Ondarreta

L’equip mataroní no ha pogut guanyar encara a l’equip madrileny

El dissabte a les 12:45 hores el CN Mataró Quadis rep, en un partit molt important, un dels aspirants al quart lloc de la competició, l’equip madrileny de l’Alcorcón, nom actual de l’Ondarreta, que compta a les seves files amb jugadors com el porter Juan Carlos Garcia, l’internacional Mario Garcia, els estrangers Kucarov, Mijatovic i Keegan i els veterans ex-internacionals Chava Gómez, Sànchez-Toril i Dani Moro.Els madrilenys han puntuat a Mataró les dues darreres temporades, amb victòria per  12-13 la temporada passada i empat a 12 gols ara fa dues. I com que a la localitat madrilenya s’hi ha perdut les dues vegades, podem dir que l’equip madrileny és l’actual “bèstia negra” per al CN Mataró, que ha de trencar aquesta tendència per tal d’aspirar encara al quart lloc que ara mateix ostenten els madrilenys.