El Tot Mataró va a més

Partit molt complet de l'equip groc-i-negre

El Tot Mataró JHM va a més i va superar el difícil escull de la pista del Terrassa, gràcies a un partit completíssim tant en defensa com en atac.Els dos equips van començar amb la mateixa defensa 5:1, bastant pressionant, però ben aviat es va veure que mentre que els mataronins la superaven amb facilitat amb bons procediments tàctics que culminaven sobretot extrems i pivots, els egararencs topaven amb una defensa mataronina molt més forta i amb el bon treball de Núñez al darrere. I així al descans ja es dominava per cinc gols . A l’inici de la segona part, quan es podia esperar la reacció local, la defensa mataronina encara va guanyar en intensitat i Alberto Ruiz també estava bé al darrere, i l’equip local va tardar 8 minuts a fer un gol, augmentant la diferència ràpidament fins als deu gols, amb una gran exhibició de joc col·lectiu en atac i d’eficàcia en els llançaments.

Terrassa 24 - 32 El Tot Mataró JHM

Terrassa:

Sans i Jara porters; Estruch, Gracia (8), Otín, Fuertes (1), Oliva ( 2 de p.), Andreu (1), V.Martínez (2), Borrell (4), M.Martínez (2), Forte, Morales (1) i Oliva (2).

El Tot Mataró JHM:

Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Raul Mangas (3), Toni Busquets (2 de p.), Marc Fuster, Sergi Tria (1), Marc Raga (3), Sergi Rodríguez (9, 2 de p.), Martí Comas (4), Bernat Batlle (1), Quique Sàenz (1), Roger Capdevila (1), Albert Castelló (2), Pere Cuquet (5).

Parcials cada 5’:

2-2, 3-5, 5-7, 6-11, 10-16, 13-18 descans; 13-21, 14-22, 15-24, 18-27, 22-30, 24-32.