El comerç de Mataró reclama més seguretat davant l’onada de robatoris

L'associació NEM proposa "patrulles policials fixes als principals eixos comercials"

Robatori frustrat

L'associació de comerciants Negoci Empresa Mataró (NEM) ha emès un comunicat en el qual mostra la seva "preocupació per l’onada de robatoris que s’estan produint en les darreres setmanes a la ciutat" i per aquest motiu reclama "més seguretat al consistori". Des de l’entitat exigeixen a l’Ajuntament de Mataró que reforci la seguretat al carrer amb més policia local i treballi per augmentar el dispositiu de Mossos d’Esquadra a la ciutat.
 
Els comerciants demanen a l’Ajuntament que "trobi solucions a un problema que no fa més que agreujar la situació que viu el comerç de proximitat amb la crisis derivada per la covid-19". 

La proposta: patrulles fixes

Per solucionar aquest problema de seguretat, des de NEM proposen "patrulles policials fixes als principals eixos comercials de la ciutat" a la vegada que fan pública la "preocupació i impotència" que s’està estenent entre els comerciants de la capital del Maresme.

Mossos d'Esquadra

“Des de l’entitat, i des de cada comerç en particular, ja estem extremant les mesures de seguretat però ens calen mesures efectives per part de l’Administració”, reclama Jordi Novo, president de l’entitat.

La Policia local informa de set detencions en les dues darreres setmanes

L'Ajuntament de Mataró ha informat aquest mateix divendres que la Policia Local ha realitzat set detencions al llarg de les dues darreres setmanes a diferents punts de la ciutat. Els motius de les detencions són diversos, des de robatoris de mòbils, bosses de mà, robatoris amb violència... La Policia ha passat les respectives diligències al jutjat i en un dels casos s’ha facilitat el reingrés d’un menor en el centre del qual estava fugit.

Robatori frustrat aquesta setmana al carrer Palmerola