El Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró estrena web de venda online

L'objectiu de mercatucuba.cat és que els clients puguin comprar els productes frescos com si estiguessin físicament al mercat

Ciutat 2014/2015, plaça de cuba

El Mercat de la Plaça de Cuba fa el salt a internet amb una web de compra online en la qual s'hi poden comprar productes de diferents parades de tot tipus, des de carn, embotits, peix, fruita, verdura, llegums, cafes i tes... Es tracta d'una iniciativa que de moment agrupa una dotzena de parades d'aquest Mercat Municipal i que s'ha estrenat aquesta mateixa setmana.

Al web s'hi pot comprar seleccionant la parada i veient només els seus productes –per si el client la coneix– o bé, es poden comprar directament per categories de producte, és a dir comprant productes de diferents parades. Els productes a pes es poden comprar indicant com es vol que els preparin, al gust del client. D'aquesta manera els professionals del Mercat de la Plaça de Cuba fan el pas per tal d'oferir online el mateix servei personalitzat que en la compra presencial.

La llista de les parades disponibles actualment és la següent:
Fruites Fradera, Carnisseria Susi Guardiola, El Cigró Salat, Bacallaneria Carnisseria Galan, La Tassa Cafés Tes, L’Hort d’en Dídac, Xarcuteria Blanca, Peixateria La Casa del Mar, Parrafruits, Can Margarida Fruita i Verdura, Les Rovires Aviram i Carnisseria Eva i Òscar.

Plaça Cuba Venda online
Els clients que compren online poden escollir entre lliurament a domicili o bé poden passar a recollir la seva comanda pel mercat, estalviant-se cues i temps.
Actualment, els dies de lliurament a domicili són el dimecres i els divendres als següents codis postals: Mataró 08301, 08302, 08303, 08304; Argentona: 08310; Vilassar de Mar: 08340; Sant Andreu de Llavaneres: 08392; Cabrera de Mar: 08349.