L’empresa alemanya Schunk s’instal·la al TCM

L'empresa es dedica a la robòtica i a la automatizació industrial

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 07 Maig 2015 12:24

Ciutat 2014/2015, Shultz

L’empresa alemanya d’enginyeria fabricant de robòtica i automatització industrial Schunk ha pres la decisió d’instal·lar la seva seu a Espanya al Tecnocampus. Les dues parts, representades pel president del TecnoCampus, Miquel Rey, i el director general de l’empresa, Javier García Gerpe, han signat un conveni aquesta mateixa setmana.

En concret, l’acord preveu que l’empresa ocupi part de la planta 6 i un dels locals en planta baixa de la torre TCM3. A banda, es faran des del Tecnocampus totes les accions de formació, suport tècnic i gestió de la xarxa comercial a nivell d’Espanya i Portugal. També es farà anualment el congrés de robòtica al Centre de Congressos, amb presència d’empreses industrials d’arreu de l’Estat.

L’acord inclou un conveni de col·laboració amb el Tecnocampus mitjançant el qual el local de planta baixa inclourà equipament de robòtica amb objectiu de funcionar com a exposició comercial, de demostració i desenvolupament de projectes i pràctiques per als estudiants d’enginyeria. D’aquesta manera, aquest espai tindrà un règim de co-gestió que permetrà desenvolupar activitats pràctiques i treballs de final de grau.