Empreses del Maresme a la Fira per relocalitzar el tèxtil

La fira BSTIM tindrà lloc a Igualada, els dies 25 i 26 de febrer.

  • Redacció
  • Dilluns, 26 Gener 2015 10:37

Ciutat 2014/2015 fira textil

Diverses empreses del Maresme relacionades amb el sector tèxtil participaran en la primera fira estatal que busca relocalixtzar la producció tèxtil: la fira BSTIM, que tindrà lloc a Igualada els dies 25 i 26 de febrer. L’empresa Anizzia i el Tecnocampus de Mataró, un dels principals agents dinamitzadors del clúster tèxtil, confecció i moda del Maresme, tindran estand propi a BSTIM. La Fira comptarà amb una cinquantena d’expositors d’arreu del país, principalment de les comarques amb una tradició tèxtil més forta com l’Anoia, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Els organitzadors han valorat positivament l’interès que ha despertat la fira entre les empreses del Maresme i esperen que encara se n’hi sumi alguna més durant els pròxims dies.

BSTIM és un saló professional d’àmbit internacional que vol estimular la fabricació en proximitat i enfortir la indústria autòctona, per això els expositors seran majoritàriament locals i els visitants seran distribuïdors, dissenyadors i representants de les principals marques de moda europees i internacionals que busquen nous proveïdors o que es plantegen deixar de fabricar a Àsia i tornar la producció a Europa.

La Fira BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing) és un saló professional organitzat per Fira d’Igualada i l’agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Se celebrarà els dies 25 i 26 de febrer i es calcula que reunirà 50 expositors i prop de 300 visitants.