Les vendes del grup Hartmann creixen un 7% durant el 2013

L'empresa ha invertit durant els dos últims anys 4 milions a la planta de Mataró

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 26 Maig 2014 11:56

HARTMANN

El grup Hartmann a Espanya, que té la planta de producció a Mataró, va incrementar les seves vendes un 7% en l'exercici 2013 en relació a l'any anterior, impulsades per les àrees clau de prevenció d'infeccions i gestió de la incontinència, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

D'aquesta manera la firma de productes sanitaris va arribar a facturar 92 milions d'euros l'any passat. Pel que fa a les vendes a l'exterior, van augmentar dels 28 als 30 milions entre 2012 i 2013. L'empresa s'ha marcat com a prioritat en l'àmbit de les exportacions en els mercats de Rússia, Alemanya i França.

Inversió 'mataronina'

Els dos últims anys, Hartmann ha invertit 4 milions d'euros en I+D i en noves línies de fabricació a la planta de Mataró, on actualment hi treballen 150 persones. Pel 2014 el grup preveu continuar amb el creixement dels ingressos per vendes en les quatre àrees de negoci, que són la gestió de les ferides, la gestió de la incontinència, prevenció de les infeccions i autocura.

Actualment, la planta de Mataró acull el centre de desenvolupament i producció d'apòsits adhesius, entre aquests les emblemàtiques 'Tirites'. A la planta s'hi fabriquen fins a 600 productes diferents que es distribueixen a més de 130 països.