6a Fira Mercat del vehicle d'ocasió de Mataró i Maresme

Començarà divendres que vé, dia 8, a l'Espai Firal del Nou Parc Central

  • Redacció
  • Dimecres, 30 abril 2014 19:23

Ciutat 2013, Motor Total

Del 8 a l’11 de maig l’Espai Firal del Nou Parc Central novament acollirà entre 250 i 300 vehicles i motos exposats a la venda, en la sisena edició de la fira dedicada al vehicle d’ocasió, km.0 i nou, en condicions excepcionals.


En més de 4.500 m2, quedaran representades quasi una trentena de marques punteres del sector (Mercedes, Smart, Audi, Volkswagen turismes i comercials, Opel, Skoda, Ford, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Renault, Dacia, Chevrolet, Ssangyong, Subaru, Hyundai, Seat, Tata, Citröen i en motos Honda, Yamaha, Suzuki, KTM i Elecsi) consolidant així a Mataró com a capital automobilística.
Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris exposaran vehicles i motos d’ocasió, km.0 i nous en condicions excepcionals i amb les màximes garanties de qualitat.  

Comprant a Motor Total... 400 euros estalviats

Tot i que el sector en els darrers mesos manté un lleuger però constant creixement gràcies a les ajudes del govern per a l’adquisició de vehicles nous i l’alça en la venda de vehicles d’ocasió, encara passem moments complicats.
Per això i amb la intenció d’incentivar la venda, des de l’organització de MotorTotal i dels expositors participants, tots aquells que comprin el seu vehicle els dies de la fira podrien estalviar-se 400 euros.

L’organització de la Fira incentiva les compres amb aquest descompte

El cotxe d’ocasió és el gran protagonista i animador del mercat de motor actual. Els concessionaris han hagut d’apostar pel vehicle d’ocasió per compensar la poca activitat que els ha reportat la venda de cotxes nous però cal defugir els estigmes envers uns cotxes que presenten les prestacions dels nous i un preu molt més ajustat i per tant assequible. La pujança d’aquest tipus de vehicles explica l’èxit i l’interès dipositat en fires com Motor Total.

Ciutat 2013, Motor Total 2

Dijous obrirà de 16h a 20:30h i divendres, dissabte i diumenge de forma ininterrompuda entre les 10:30h i les 20:30h