Hartmann inverteix 3 milions d'euros a la planta de Mataró

La nova línia de producció suposa la creació d'una vintena de llocs de treball

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 11 Març 2014 11:53

HARTMANN

El Grup Hartmann, fabricant de les populars 'tirites', ha invertit 3 milions d'euros en una nova línia de producció a la planta de Mataró. La nova secció ha generat una vintena de llocs de treball i permetrà augmentar la producció de la fàbrica en un 30%. El director general de Hartmann a l'Estat, Marc Pérez, ha assegurat que aquesta inversió consolida el centre de Mataró com un "referent de la innovació, fabricació i distribució de tot el grup".

La inauguració de la nova línia va comptar amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, qui destacava la importància d'apostar per la indústria. El director general assegura que la nova línia permet fer "un salt tecnològic" en tant que incorpora la possibilitat de "crear nous productes innovadors per reforçar el lideratge mundial del grup Hartman en solucions sanitàries postquirúrgiques". En concret, la nova secció va destinada principalment a la fabricació del 'Cosmopor', un adhesiu per a cobrir i protegir les ferides de curació de primera instància.

La planta de Mataró, amb 160 treballadors i seu de Hartmann a l'Estat, va aconseguir el 2013 unes vendes consolidades de més de 92 milions d'euros, una xifra que va suposar un creixement del 7%. El grup, amb una vintena de fàbriques arreu del món, va arribar l'any passat a una xifra de negoci de més de 1.800 milions d'euros.