L’IMPEM rep una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya

Els diners es destinaran a projectes d’ocupació, estudis econòmics i promoció

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), rebut una subvenció que el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha destinat a Mataró. En concret es tracta d’un ajut de més de 2.300.000 euros per realitzar i potenciar projectes i accions de foment de l’ocupació durant el 2008 i el 2009. Amb aquesta injecció econòmica, l’IMPEM podrà portar a terme nous programes per incrementar la seva tasca en la creació de polítiques actives d’ocupació, desenvolupament econòmic local i de millora de la competitivitat del teixit empresarial ja existent a la ciutat.

Els projectes i accions que es beneficiaran d’aquesta subvenció es poden classificar en tres blocs segons la seva tipologia. D’una banda, projectes d’ocupació amb tallers, plans d’ocupació i programes intinerants per millorar les posibilitats d’inserció labora. D’altra banda, diversos estudis de desenvolupament econòmic local amb estudis ocupacionals pels sectors de la construcció, estudis sobre les necessitats formatives dels directius del sector textil, avaluacions de l’impacte dels programes de formació ocupacional i altres anàlisis del funcionament i resultat de programes com la Incubadora o la Borsa de treball.

Per últim, la subvenció també servirà per a Diverses campanyes i jornades com, per exemple, la Setmana de la Informació i Orientació Professional a Mataró o campanyes de comunicació dels productes i serveis ofertats per l’IMPEM.