La broma fàcil de la Negra Flor

La sala inicia un cicle de monòlegs amb humoristes de Paramount Comedy

El que es diria triomfal, tampoc va ser. L’estrena dels monòlegs d’octubre a la Negra Flor va estar protagonitzada per Iñaki Urrutia, un humorista sortit de les files del canal humorístic Paramount Comedy. Fos pel retard amb el que va començar el show d’Urrutia, fos per recórrer als tòpics familiars, fos per caure en el recurs fàcil de les paraulotes, fos per recitar amb poca emoció el text que portava memoritzat, fos per altres motius, l’humorista i el públic que omplia la discoteca els va costar d’entrar en sintonia i tampoc ho va aconseguir massa.

El millor gag que vam sentir del còmic, i no era d’autoria pròpia, podria resumir el devenir del show de divendres passat. En aquest dues “pijes” parlaven inintel·ligiblement incansables entre “oseas” i “oseas”, i al final semblava que s’entenien. A partir d’aquí, a Urrutia se li va quedar la velocitat vocal de les pijes i també la manca de pronunciació, i el públic semblava que no l’entenia.

Inclús la incoherència dels acudits sobre les esbroncades de la seva iaia, que a vegades el veia gros i d’altres prim. Finalment, l’humorista amb la boca ben seca, va proposar una pausa, un petit descans, prometent encarar la represa amb més bon joc. I per si de cas, el còmic es va curar en salut convidant als assistents a recórrer als brebatges de la barra per tal de gaudir d’una segona part de riure fàcil. Una invitació que van acceptar tant ells com el mateix humorista, mentre el cronista aprofitava per esfumar-se per la porta més propera en ensumar-se que el guió no milloraria en la segona tanda i esperant que fos un mal dia del còmic.  Humor setmanalUn mes amb un humorista cada setmana. Així, La Negra Flor ha programat una cita setmanal amb els monòlegs per cada divendres del mes d’octubre. Després d’Urrutia, serà Luismi, aquest divendres 12. I pels propers divendres, vindran Juan Soto i Dani Rovira.

La programació de la Negra Flor promet moments de rialles amb els humorístes sortits del planter de Paramount Comedy, tot ells, inclòs Urrutia. Dels quatre còmics programats, el que desperta més interès és el que vindrà la darrera setmana d’octubre, el divendres 26: Dani Rovira, que ve avalat pel premi Còmic Revelació 2007 del canal monologuístic televisiu.